Het Leemspoor is een organisatie van vrijwilligers, mannen en vrouwen van diverse leeftijden, waarvan er 's zaterdags vele actief zijn. De ene keer met het rijden met de trein voor u als bezoeker, de andere keer met het onderhouden en restaureren van materieel, gebouw en baan. Ook het bemensen van de restauratie voor de verkoop van treinkaartjes, kopjes koffie en souvenirs behoort tot de taken.
Het is voor ons allemaal hobbywerk, er zijn geen mensen in vaste dienst. De beroepen van de leden verschillen enorm, wat we allemaal hetzelfde hebben is het plezier in treinen, groot en klein. En in het werken in een groep van gelijkdenkenden. Lijkt het je wat, kom dan eens langs op een zaterdag.....!!

Donateur worden

Bent u  niet in staat actief mee te werken, maar wilt U wel de doelstellingen van het Rijssens Leemspoor ondersteunen? Word dan donateur voor een minimumbijdrage van 25 euro. Verwacht vooralsnog geen tijdschriften, maar weet dat uw geld nuttig wordt gebruikt voor de doelstelling: het verwerven en restaureren van historisch smalspoormateriaal. U krijgt tenminste eens per jaar een digitale nieuwsbrief (de Reelspieker) en deze internetsite kan een aardige informatiebron voor u zijn.

U kunt uw bijdrage overmaken op onze bankrekening NL13 RABO 0145 4513 21 ter attentie van de Stichting tot Exploitatie van het Rijssens Leemspoor

Voor verdere informatie gebruikt u onze contact pagina.