Het Rijssens Leemspoor bestaat uit de volgende rechtspersonen:

  • Stichting Rijssens Leemspoor
  • Stichting tot Exploitatie van het Rijssens Leemspoor
  • Vereniging Vrienden van het Rijssens Leemspoor

Bezoekadressen:

Markeloseweg 78b, 7461 EE Rijssen

Arend Baanstraat 110, 7461 DX Rijssen

 

Mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Website:

www.leemspoor.nl

 

Verklaring

Het Rijssens Leemspoor verzamelt noch bewaard persoonlijke gegevens van bezoekers. Wel kunnen foto’s en filmopnamen worden gemaakt om gebruikt te worden op site, in folders of andere uitingen om het Leemspoor te promoten. Bezoekers die niet willen dat ze herkenbaar in beeld zijn kunnen dit melden bij de vrijwilligers van het Leemspoor of het mailadres an leemspoor (zie contact). Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor beelden, door derden gemaakt en gepubliceerd.

Van donateurs bewaren we NAW-gegevens, zo mogelijk met telefoonnummer en mailadres. Dit om hen informatie te versturen en uit te nodigen voor evenementen.

Sponsoren van het Rijssens Leemspoor worden, indien gewenst, vermeld op de site www.leemspoor.nl, met hun website. Van contactpersonen van deze sponsoren worden alleen mailadressen bewaard.

Van leden/vrijwilligers worden NAW-gegevens, geboortedatum, mailadres en telefoonnummers verzameld en bewaard. Van vrijwilligers met een veiligheidsfunctie worden ook een kopie van een geldig rijbewijs, of indien dat niet aanwezig, beperkt medische gegevens bewaard. Deze laatste worden analoog bewaard, zijn buiten een betrokken medicus en het bestuur niet inzichtelijk voor derden.

Ook voor donateurs, sponsoren en leden/vrijwilligers geldt dat opnamen gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. Maar indien niet gewenst, kan dit worden gemeld.

Alle gegevens worden buiten de website digitaal bewaard. Ze worden met geen enkele derde gedeeld.

Mailverkeer naar genoemde personen vindt altijd plaats door de mailadressen in de BCC-balk te plaatsen. Deze zijn dus voor anderen onzichtbaar.

De server van de website is onder beheer van One.com. Onze site gebruikt geen cookies met persoonsgegevens

 

Rijssen, 25 mei 2018